De droom van elke jonge vrouw

Van de week belde Lisa mij op met de vraag of ik een shoot met haar wilde doen. Ze moet de foto’s naar een castingbureau sturen. Het is al even geleden dat ik een shoot van een aankomend model heb gemaakt, dus de radertjes beginnen gelijk te draaien. Voor de shoot nog even heen en weer gewhatsappt wat nu het handigst is om aan te doen en hoe of wat van de make-up. En dan staat ze met vriend en vriendin voor de deur. Een schat van een jonge vrouw.

Lisa
Lisa

Kennismaken en aan het werk, Die lieve glimlach hebben de castingbureaus het liefste niet, voor zover ik weet. Dus ik vertel iets over houding en gevoel, hoe dat direct te lezen is in je gezicht. En intussen knip ik wat om Lisa te laten wennen aan mij, de camera, het veranderen van houding en blikken.

Trots  op jezelf en je hoofd aan een draadje
Trots op jezelf en je hoofd aan een draadje

En ja, het werkt best goed met zijn tweetjes en het niet aflatende commentaar van vriend en vriendin (in het Portugees). Tussendoor even ontspannen, lachen en weer verder aan de slag. Het is goed als je een verhaal hebt. Of een opdracht hebt. Kijk je bewust uit naar je volgende doel of droom je over wat of wie je hart bekoort? Het levert zoveel verschillende beelden op!

romantische Lisa
romantische Lisa

Ik genoot ervan om met zo’n prachtig model samen te werken. Ik hoop dat ze in dit leven nog veel meer mag ontvangen, dan de dromen die zij heeft.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s