Hard werken en ontspanning

De afgelopen week kreeg ik een ‘grote’ opdracht. Ik moest een nieuw ingerichte ruimte fotograferen voor het portfolio van het aannemersbedrijf. Ik was heel erg enthousiast om dat met de 10-24 mm lens te doen. Je krijgt met zo’n groothoek alles in een ruimte mooi in beeld.

Toen ik thuis kwam, kon ik niet wachten om de foto’s op de computer te zien. Wat schrok ik! Op elke opname zaten de zelfde vlekken, wat een ramp! Dat betekent dat mijn sensor bevuild is en dat ik alle opnamen door moest op elk vlekje. Dat leverde uren meerwerk op. Ik ging er flink tegenaan en uiteindelijk had ik een serie mooie opnamen. Ik heb de body direct naar de winkel gebracht om schoon gemaakt te worden. Dat kost twee weken! Wat ben ik blij dat ik nog een camera heb.

De foto’s zijn intussen op de PR afdeling van het bedrijf aangekomen en ik wacht op hun reactie. Dat is best wel spannend. Hoe gaan ze reageren op mijn werk?

Na deze week van mooie gebeurtenissen (mijn jongste zoon trouwde in het begin van de week en de dag was echt geweldig!), hadden mijn man en ik ons halfjaarlijkse vriendenweekend met 3 andere koppels. Heerlijk bijpraten bij een overheerlijk diner. Echt ontspannen!

vriendschap
vriendschap

En dat in een prachtig ingericht huis.

kandelaar voor het hele jaar.
kandelaar voor het hele jaar.
Advertisements

2 thoughts on “Hard werken en ontspanning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s