Strand en zee

beetje heimwee
beetje heimwee

Vandaag hadden we een dag vrij genomen om een familielid te kunnen bezoeken. Het was lang geleden dat we op het strand waren, dus eerst met dat mooie weer naar het strand. Ik verheugde me er op, langs de zee te lopen. Het was ook een tijd geleden dat ik puur voor mijn plezier een mooie serie foto’s heb gemaakt. Dat ik me helemaal verloor in het vangen van de sfeer. Spelen met sluitertijden en diafragma. Spelen met compositie en perspectief. Eenmaal weer thuis kreeg ik bij het zien van de beelden een nostalgisch gevoel van heimwee en vandaar dit beeld van netten spoelen in sepia. Of hieronder wat gedramatiseerd met helderheid.

DH-0099-3

De contrastwerking van het felle zonlicht op strand en water heeft me altijd geïntrigeerd. Het maakt zo’n verschil of je tegen het zonlicht of met zonlicht mee fotografeert op het strand.

DH-0039-2-1k
schelpen zoeken
DH-0033-2-2k
de branding testen

Het was heerlijk weer en ik vond het geweldig om helemaal uit te waaien. Ik denk de laatste tijd na over mijn bedrijf. Dit is eigenlijk het belangrijkste: ik wil dat degenen die voor mijn lens zijn, net zo veel plezier hebben als ik op het moment van fotograferen en ik wil dat het resultaat een genietmoment oplevert elke keer als de foto’s gezien worden.

P1110379
in aktie
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s